9.5 C
București
duminică, decembrie 3, 2023

Peste alb prăjit pane cu apă minerală

Date:

Share post:

În interiorul cochiliei roșiatice și crocante se află bucăți suculente de file de pește. Peștele alb prăjit în pane cu apă minerală este delicios și nu este greu de preparat. Pentru pane, pur si simplu amestecati apa minerala cu ingredientele ramase.

zonia.ro

Tăiați peștele în bucăți, acoperiți cu făină și făină de porumb, apoi scufundați-l în faina și prăjiți până devine crocant. Este gata o masă sățioasă, care poate fi combinată minunat cu o salată proaspătă.

  • 4 Porții
  • 30 min

Ingrediente

  • 150 g făină
  • 80 g amidon de porumb
  • 1 linguriță praf de copt
  • sare, după gust
  • 450 ml apă minerală, spumante
  • 800 g file de pește alb
  • piper negru, după gust
  • 300-400 ml ulei vegetal

Metoda de preparare:

  • Amestecă praful de copt, 120g făină, 40g amidon și 1 linguriță sare într-un castron.
  • Adăugați apă minerală, amestecați bine pentru a evita cocoloașe.
  • Amestecați făina rămasă și amidonul de porumb într-un castron.
  • Tăiați peștele fileuri în bucăți mici.
  • Asezonați cu sare și piper.
  • Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare.
  • Aruncați peștele în amestecul uscat, scuturând excesul.
  • Apoi înmuiați fiecare bucată în aluatul.
  • Adăugați pe rând în tigaie și prăjiți câteva minute pe fiecare parte pentru a se rumeni bine.
  • Puneți peștele alb prăjit pe prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de grăsime.
Peste alb prajit in pane cu apa minerala

Citește și asta…

  • Ficăței cu ceapă călită la tigaie – rețetă simplă și gustoasă
    Ficăței cu ceapă la tigaie, o rețetă tradițională, îți va aduce gustul autentic al copilăriei. Învață cum să pregătești această delicatesă, urmând pași simpli și eficienți, pentru a obține un preparat delicios și sănătos.
  • Salată de cartofi cu ouă și hering
    Salată de cartofi cu ouă și hering, un preparat savuros, perfect pentru o cină rapidă sau un aperitiv la orice ocazie. Descoperiți o combinație unică de arome și texturi, cu ingrediente simple, într-o rețetă ușor de urmat. Ideală pentru iubitorii de mâncare sănătoasă și gustoasă.
  • Carne în stil francez cu smântână și brânză
    Carnea în stil francez cu smântână și brânză este o delicatesă culinară ce aduce un plus de savoare oricărui prânz sau ocazie festivă. Aflați cum să pregătiți acest fel de mâncare apetisant, urmând pașii simpli și eficienți din rețeta noastră.
  • Gogoși din toate colțurile lumii: Savoare și Tradiție în Fiecare Înghițitură
    Gogoși din toate colțurile lumii: Explorați varietatea fascinantă de gogoși, de la churros spaniole la delicatesele japoneze dorayaki. Aflați cum fiecare cultură își pune amprenta pe acest desert prăjit.
  • Reteta autentica de salata Caesar
    Reteta autentica de salata Caesar explicata pas cu pas. Invata cum sa creezi acest clasic culinar american si impresioneaza-ti invitatii cu gusturi autentice.
Peste alb prăjit pane cu apă minerală file de pește

Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

*Toate produsele recomandate sunt selectate de către echipa noastră editorială. Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați ceva prin intermediul unuia dintre aceste link-uri, ne ajutați să câștigăm un mic comision din partea vânzătorului și astfel sa susținem scrierea de articole utile și de calitate.

organicsfood.ro
CITEȘTE ȘI
Zacusca de vinete. Cum să o pregătiți corespunzător pentru sezonul rece
viataverdeviu.ro
drmax.ro/

Articole conexe

Somon cu spanac și lapte de cocos

Somonul cu spanac și lapte de cocos este combinația perfectă între gustul suculent al peștelui, aroma exotica a laptelui și prospețimea spanacului. O incursiune într-o lume culinară plină de arome și nutrienți valoroși.

Carne de porc chinezească în sos de miere

Carne de porc chinezească în sos de miere oriental. Vă garantăm că toată lumea o va adora. Mai...

Rulouri cu cârnați și brânză extrem de savuroase

Reteta de rulouri cu cârnați și brânză extrem de savuroase. Rulourile cu cârnați și brânză sunt o alternativă bună la mini-pizza. Se poate folosi orice fel de cârnați: fierți, afumați sau fierți. Șunca și cârnații sunt, de asemenea, potrivite, la fel ca și un produs care trebuie prelucrat rapid.

Aperitiv de roșii umplute. Roșiile mele rapide preferate, care se termină cât ai clipi!

Roșii umplute constituie un aperitiv suculent și atrăgător, ideal pentru toate evenimentele. Cu un gust divin și o prezentare seducătoare, aceste roșii vor deveni rapid preferatele tale și ale invitaților tăi!

Smoothie cu kefir mentă si banane

Această rețetă de smoothie cu kefir mentă si banane este o modalitate rapidă și ușoară de a introduce...

Ovăz crocant și castron de brânză de vaci

Crunchy Oats and Cottage cheese Bowl - Un deliciu bogat în proteine pentru un bun început de zi....

Pastele pe care ar trebui să le comanzi, în funcție de semnul tău zodiacal

Pastele sunt un clasic universal. Pe cât de simple pe atât de delicioase, există o lume de texturi,...

Tocană de legume de post cu mazăre verde

Am văzut cum să fac tocană de legume într-un multicooker pe un forum chinezesc dedicat gătitului în acest...