Rulourile cu cârnați și brânză sunt un fel de mâncare de sine stătător care poate fi servit ca o gustare consistentă sau ca mic dejun. Sunt, de asemenea, potrivite ca înlocuitor de pâine pentru o varietate de feluri de mâncare la felul întâi și al doilea.
Rulourile cu cârnați și brânză sunt o alternativă bună la mini-pizza. Se poate folosi orice fel de cârnați: fierți, afumați sau fierți. Șunca și cârnații sunt, de asemenea, potrivite, la fel ca și un produs care trebuie prelucrat rapid.
De exemplu, dacă ai niște felii de cârnați rămase de la ospăț, este o variantă foarte bună să le folosești! Se poate folosi orice brânză care se topește bine.
Dacă doriți, puteți unge aluatul cu pastă de tomate. În acest caz, chiflele vor fi, de asemenea, completate cu sos. Pastele trebuie servite calde. Sunt bune și reci.
Chiflele pot fi presărate cu semințe de susan sau de mac pentru a le spori aroma. Rețeta de mai jos este perfectă pentru fiecare zi. Aceste produse de patiserie sunt delicioase și consistente!
Conținut articol
Cârnați aromați și brânză delicioasă
Se fac rulourile de pâine cu aluat cu drojdie. În acest caz, rulourile de pâine vor fi ușoare și pufoase. Avem nevoie de drojdie uscată pentru a frământa aluatul.
O particularitate a aluatului cu drojdie este că trebuie ținut puțin la cald pentru a crește și a se ridica. Baza trebuie frământată cu mult timp înainte, astfel încât să fie gata atunci când ești tu!

Rețetă de rulouri savuroase cu cârnați și brânză
Rulourile cu cârnați și brânză sunt un fel de mâncare de sine stătător care poate fi servit ca o gustare consistentă sau ca mic dejun. Sunt, de asemenea, potrivite ca înlocuitor de pâine pentru o varietate de feluri de mâncare la felul întâi și al doilea.
Ingrediente
Apă clocotită – 300 ml;
1,5 linguriță de drojdie uscată;
Făină – 600 gr;
Sare – 1 linguriță;
Zahăr – 2 lingurițe;
Ulei vegetal – 3 linguri;
Cârnați fierți – 300 gr;
Brânză – 200 gr;
Gălbenuș de ou – 1 linguriță;
Susan – 1 linguriță.
Metodă de preparare
- Se dizolvă zahărul și drojdia în apă călduță fiartă, se adaugă uleiul, sarea și făina cernută. Se frământă un aluat elastic și moale;
- Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați-l într-un loc cald timp de 1,5 ore;
- În timp ce aluatul se gătește, se pregătește umplutura. Se taie cârnații în cubulețe, se rade brânza pe o răzătoare medie;
- ând aluatul a crescut, se împarte în 2 sau 3 părți, după cum este mai convenabil. Se întinde fiecare bucată ca un strat subțire. Întindeți cârnații și brânza în mod egal pe fiecare foaie, apoi înfășurați baza într-o rolă strânsă și tăiați-o în bucăți de aproximativ 5 cm grosime. Dacă folosiți pastă de tomate, ungeți mai întâi aluatul și apoi întindeți ingredientele pentru umplutură. Așezăm chiflele noastre pe o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament;
- Se aplatizează puțin fiecare chiflă cu mâinile;
- Ungem bilele noastre cu gălbenuș de ou, le presărăm cu semințe de susan și le punem în cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 25-30 de minute;
- După ce chiflele s-au răcit puțin, le puteți servi!
Notă
- Dacă doriți, puteți unge aluatul cu pastă de tomate. În acest caz, rulourile vor fi, de asemenea, completate cu sos. Pastele trebuie servite calde. Sunt bune și reci.
- Rulourile pot fi presărate cu semințe de susan sau de mac pentru a le spori aroma. Rețeta de mai jos este perfectă pentru fiecare zi. Aceste produse de patiserie sunt delicioase și consistente!

Citește și asta…
- Ficăței cu ceapă călită la tigaie – rețetă simplă și gustoasăFicăței cu ceapă la tigaie, o rețetă tradițională, îți va aduce gustul autentic al copilăriei. Învață cum să pregătești această delicatesă, urmând pași simpli și eficienți, pentru a obține un preparat delicios și sănătos.
- Salată de cartofi cu ouă și heringSalată de cartofi cu ouă și hering, un preparat savuros, perfect pentru o cină rapidă sau un aperitiv la orice ocazie. Descoperiți o combinație unică de arome și texturi, cu ingrediente simple, într-o rețetă ușor de urmat. Ideală pentru iubitorii de mâncare sănătoasă și gustoasă.
- Carne în stil francez cu smântână și brânzăCarnea în stil francez cu smântână și brânză este o delicatesă culinară ce aduce un plus de savoare oricărui prânz sau ocazie festivă. Aflați cum să pregătiți acest fel de mâncare apetisant, urmând pașii simpli și eficienți din rețeta noastră.
- Gogoși din toate colțurile lumii: Savoare și Tradiție în Fiecare ÎnghițiturăGogoși din toate colțurile lumii: Explorați varietatea fascinantă de gogoși, de la churros spaniole la delicatesele japoneze dorayaki. Aflați cum fiecare cultură își pune amprenta pe acest desert prăjit.
- Reteta autentica de salata CaesarReteta autentica de salata Caesar explicata pas cu pas. Invata cum sa creezi acest clasic culinar american si impresioneaza-ti invitatii cu gusturi autentice.